Oefentherapie Cesar

Corona Update 24-06-2020

Update m.b.t. het Coronavirus (24-6-2020) :

De behandelingen bij fysiotherapie Bredero gaan door, onder omstandigheden die anders zijn dan u gewend bent. Graag informeren we u hierover:
 
U kunt terecht bij ons in de praktijk

U klachten aan het bewegingsapparaat en wil hiervoor behandeld worden. Wij beoordelen of dit veilig en verantwoord kan en daarna wordt een afspraak ingepland.
Als u, of iemand in uw gezin/directe omgeving, symptomen heeft van corona stellen we de behandeling even uit of wordt er gebruik gemaakt van beeldbellen.
 
Hygiëneregels: Veilige zorg op de praktijk doen we samen
- Als u naar de praktijk komt dan is het belangrijk dat we ons samen houden aan de hygiëneregels.

- Zorg dat u op zijn vroegst 5 minuten voor aanvang aanwezig bent (liever precies op tijd)
- Neem een handdoek mee naar de behandeling.
- Kom alleen naar binnen, ouders/partner/verzorgers verzoeken wij om buiten te wachten
- Desinfecteer uw handen bij binnenkomst (dit staat gereed bij de deur)
- Geef elkaar minimaal 1,5 meter de ruimte
- Volg de looproutes in de praktijk
- Ga direct na de behandeling weer naar buiten
- Neem de hygiëneregels van het RIVM in acht
- Gelieve toiletgebruik op de praktijk alleen zo nodig.
- Bent u grieperig en/of verkouden? Kom dan niet naar de praktijk

 

Beschermd behandelen
Als het nodig is, maakt de fysiotherapeut gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Mogelijk vragen we u ook om een mondkapje te dragen. In de praktijk houdt iedereen zo veel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar.
 

Training
Zorg ervoor dat als u naar de fysiotherapeut gaat, u uw sportkleding al aan heeft. De kleedkamers zullen momenteel nog gesloten zijn i.v.m. hygiënemaatregelen van het RIVM. U kan uw schoenen omwisselen in de behandelkamer van uw behandeld therapeut of beneden op de bankjes bij de ingang. Daarnaast is het handig om uw eigen bidon gevuld mee te nemen en zoals hierboven vermeld; vergeet uw eigen handdoek niet!

 

Medische Fitness

De medische fitness gaat weer beginnen per 01-07-2020. Dit betekend dat sporten op reservering mogelijk is bij ons. U kunt reserveren bij een van onze therapeuten, door te bellen naar 076-5219034 of te mailen naar fysiotherapie@brederobreda.nl . 
 
Meer weten?
Voor vragen of opmerkingen kunt u mailen naar fysiotherapie@brederobreda.nl of bellen naar 076-5219034. Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van de praktijk? Houdt dan onze website in de gaten en like onze Facebook en Instagram, zo blijft u het best up-to-date!

 

Afmeldingen 24 uur van tevoren via afspraken@brederobreda.nl of 076-5219034 afmelden.

Mocht u onverhoopt om andere redenen niet op het afgesproken tijdstip in de gelegenheid zijn om te komen, dan vragen wij u dit zo spoedig mogelijk, uiterlijk 24 uur voor de afspraak, aan ons kenbaar te maken. Bij niet tijdig afgemelde afspraken en geen geldige reden hiervoor worden de kosten van €22,50,- bij u in rekening gebracht. De verzekeraar vergoedt dit niet.

 

Met vriendelijke groet,

 

Team fysiotherapie Bredero

Terug naar overzicht